New pattern: the Elsa & Elliot coat

NYHET: Elsa & Elliot kappa och rock

Idag kan jag äntligen lansera symönstret Elsa & Elliot! Detta mönster har jag arbetat på i ca 4 månader och det glädjer mig så mycket att nu kunna erbjuda det till försäljning. Jag är så stolt över detta mönster, för mig har det varit en större utmaning än med tidigare mönster. Jag själv har lärt mig nya saker och blir så otroligt glad av att se resultatet.

Elsa & Elliot inkluderar 13 enkelstorlekar från 74-146. Det är ett helfodrat ytterplagg i två modeller: A) en rock och B) en kappa med veckad peplum. Passar lika bra på tjej som kille och perfekt för att sy rockar eller kappor till hösten, vintern och våren. Du väljer tyg baserat på vilken säsong rocken/kappan ska användas. Läs gärna mer om mönstret här.

Elsa & Elliot i PDF-format är på 48 sidor och sömnadsbeskrivningen är 29 A4-sidor.

I tryckt format ryms mönstret på 2 stora mönsterark (varav ett är dubbelsidigt) och sömnadsbeskrivningen är 28 A4-sidor.

Jag blev så imponerad av mina testsömmerskors kappor och rockar, så mycket fint har de sytt! Såhär sa några av dem om mönstret:

"Ett utmanande mönster som ändå går som en dans att sy tack vara den (som vanligt) väldigt utförliga beskrivningen. Kul att som hobbysömmerska kunna sy något så genomarbetat!" /Karolina Lindén

"Från att aldrig ha sytt ett knapphål till en fodrad finkappa, hade aldrig lyckats med detta utan Carolines hjälp. Kan bara säga att jag är löjligt stolt över att ha lyckats med det här, och det bästa av allt var att det inte alls var så svårt som jag förväntat mig!" /Madeleine Lindh

"Elsa & Elliot är ett otroligt fint och proffsigt jack/kappmönster som jag verkligen vill rekommendera. Tack vare en mycket utförlig tutorial med steg-för-stegbilder så upplevs även de mer avancerade stegen som okomplicerade. Det kommer garanterat bli fler Elsa&Elliot-plagg framöver!" /Ulrika Svensson

"Det är lite beroendeframkallande att sy jackor, och med detta enkla mönster blir det lätt att man vill sy en jacka till varje outfit!" /Linda Alfredsson

Jag är så tacksam för mina testsömmerskors insats! 43 testare deltog och kappan/rocken har alltså testats till över 43 barn i olika storlekar. Deras bilder kan ni se här.