Tester pics of Hanna add-on

Bilder på Hannas tilläggsmönster

Jag har just släppt ett nytt tilläggsmönster! (Ett tilläggsmönster är ett symönster som har ytterligare mönsterdelar som passar till ett annat mönster, i detta fall Hanna sweatshirt och sweatshirtklänning). 

Tilläggsmönstret innehåller en luva; en ärmlös modell; och en magficka. Superbra för klassiska sweatshirts men även trendiga västar.  

Här är en sweatshirt / väst jag sydde med alla tre tilläggen! Jag använde scubatyg och sydde i stl. 38.

 

Jag sydde också en sweatshirtklänning, men denna gång bara med luvan och fickan från tillägget. Till denna klänning använde jag flossat collegetyg, och jag sydde i stl. 38 graderat till 40 över stussen, för att passa mina mått bäst. Storleksguiden i mönstret hjälper dig hitta rätt storlek för din kropp.

 

Jag frågade några av mina testsömmerskor om de ville utvärdera mönstret och skapa loss innan det färdigställdes - såhär fint blev det!

Elin (@elfandy.collection) sydde en sweatshirt (modell B i mönstret) till hennes syster, i stl. 40. Hon använde courtellejersey (även kallat ponte eller ponte di roma). Hon sydde ballongärmar och en riktigt snygg färgblock (ingår i originalmönstret), och lade till luvan och magfickan. 

 

Ida (@avidarand) sydde också en sweatshirt, i stl. 34. Hon använde collegetyg. 

 

Charlotte (@trio_med_bus) sydde en ärmlös sweatshirt, eller väst, i stl. 40. Hon använde öglat joggingtyg.

 

Karolina (@karolinaochsymaskinen) sydde en ärmlös sweatshirt, med luva och magficka, i stl. 48. Karolina hade gått upp en storlek för en mer oversize passform.

 

Sara (@lonn.design) sydde en ärmlös sweatshirt i stl. 50, i ribbad velour. Hon sydde även med luvan och fickan.

Jag hoppas du kommer gilla detta tillägg lika mycket som jag! :)